Jozefina Topalli i nxjerr të palarat Berishës/ Ai e la atë prej…

Ish-kryeparlamentarja Jozefina Topalli ka komentuar rolin aktual të ish-kryeministrit Sali Berisha në politikën shqiptare.

Sipas Topallit, Berisha është një opozitar i fo rtë ndaj qeverisjes së Edi Ramës.

“Unë flas për tre persona që kanë tre karriget e partive. Nuk flas për persona që e kanë dor ëzuar karrigen.

Sigurisht që ka influencë, por nuk besoj se në demokraci duhet t’i themi se meqenëse ke influencë duhet të he shtësh.

Ai bën opozitë ku ndër Edi Ramës dhe e bën fo rt. Ka të drejtën të komentojë ke qqeveri sjen në këtë vend”, tha Topalli për “Java në RTSH”.

Be the first to comment on "Jozefina Topalli i nxjerr të palarat Berishës/ Ai e la atë prej…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*