Ju kujtohet “Elsa e Fredit”/ Ja si duket sot ajo, ka edhe një djalë të rritur…


Aktorja e njohur shqiptare Eva Alikaj ka folur për veten, karrierën e saj në teatër, largimin nga Shqipëria, dhe për të birin e saj Xhinon i cili merret me muzikë klasike dhe jeton në Shtutgard.

Si yll Hollywood-i! Njihuni me Xhinon, djalin 27 vjeçar të Eva Alikaj!

Eva ka treguar se ajo nuk mund të tregohet më e rre ptë me të birin, kjo edhe për shkak të moshës dhe pavarësisë që ai ka krijuar.

“Nuk e bëj më, sepse jam e detyruar. Sot, nuk e shoh vetëm si djalë. Ai tashmë dëshiron të bëjë gjërat e tij ka fituar dista ncë dhe nuk më lejon.

Edhe pse do të doja që të më pyeste, por ai është djalë shumë i mirë, shumë i talentuar”, – thotë aktorja duke shtuar se Xhino (ai merret me muzikë klasike), tashmë jeton në Shtutgard, ndaj distanca nuk e lejon të jetë “nëna e rre ptë.”,-tha Eva.

Ajo ka rrëfyer se Xhixho i di vlerat e saj dhe i qëndron afër “E di që jam dikushi, e pranon fuqinë time. Kam pasur fatin që në disa vlerësime të miat të jetë edhe ai prezent. Edhe kur mora çmimin “Mjeshtre e madhe”, ai ishte këtu dhe sot, e vlerëson ndryshe, ju lutemi na ndihmoni që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë. Faleminderit për mirkuptimin SHQIPE

Be the first to comment on "Ju kujtohet “Elsa e Fredit”/ Ja si duket sot ajo, ka edhe një djalë të rritur…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*