Ju Kujtohet Qetsori ? Shihni Se Sa Shumë Ka Ndryshuar Ai Vitet E Fundit…

Me siguri të gjithë ata fansa te reality show te dikurshem, e kujtoni Qetsorin, konkurentin e edicionit të dytë të Big Brother i cili arriti të rrëmbente jo vetëm zemrat e publikut shqiptar, por edhe çmimin e fituesit të tij.

Pas përfundimit të spektaklit, edhe pse se daljet e tij në ekran kanë qenë të pakta. Ai ka vazhduar jetën në Vlorë.

Konkurrenti ka ndryshuar mjaft dhe në pamjen e tij vërejmë më shumë thinja, por vazhdon të mbetet një nga ish-banorët më të dashur për publikun.

Be the first to comment on "Ju Kujtohet Qetsori ? Shihni Se Sa Shumë Ka Ndryshuar Ai Vitet E Fundit…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*