Ka humbur gjithë ato kilogramë/ Eduard Ndocaj përfundon në s pital…

Ish-deputeti socialist Eduard Ndocaj ka pasur një kompl ikacion me shëndetin e tij, dhe i është dashur që të ketë një ndërh yrje kiru rgjikale. Ka qenë vetë Ndocaj ai që ka publikuar disa foto nga spi tali, dhe ku thotë se çdo betejë fitojet me vullnet dhe besim në zot.

“Cdo betej fitohet kur ke vullnet dhe besim ne zot. Falenderoj dotto. Gazin dhe Dotto. Andrea Formiga per punen e tyre te shkelqyer”, shkruan Ndocaj në postimin e tij.

Nuk dihet ende se cila ka qenë sëmundja që ka pasur Ndocaj, por urimet tona shkojnë që ai ta marrë sa më shpejt veten, dhe të rikthehet në formë. Së fundi Ndocaj është vënë re se ka humbur shumë peshë, dhe ka ndryshuar look, dhe nuk dihet nëse kjo ndërhyrje është shkaktuar prej rënies drastike të peshës.

Be the first to comment on "Ka humbur gjithë ato kilogramë/ Eduard Ndocaj përfundon në s pital…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*