Ka Jetuar Një Sekt/ Njihuni Me Të Riun Që Ka Një Baba, 27 Nëna Dhe 149 Motra Dhe Vëllezër

Merlin Blackmore ka një baba, 27 “nëna dhe 149 vëllezër e motra. E gjitha në fakt ka ndodhur nga fakti se ai është lindur e rritur në një s ekt mormon fond amentalisti në Kanada.

I riu është ndërgjegjësuar për veçantinë e familjes së tij vetëm në moshën 16-vjeçare, kur dhe u regjistrua në një shkollë publike.

Tanimë që ka bra ktisur sektin dhe është zhvendosur në SHBA, i riu ka ndarë eksperiencën e tij në “Tik Tok”.

“Në shkollë të mesme mësonim ligjet e vendit dhe zbulova ligjin ku ndër poligamisë, në një kapitull të tërë që i ishte dedikuar familjes sime“, tregon ai.

Be the first to comment on "Ka Jetuar Një Sekt/ Njihuni Me Të Riun Që Ka Një Baba, 27 Nëna Dhe 149 Motra Dhe Vëllezër"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*