Ka shkarë a si? Këngëtari shqiptar i lë pa gojë të gjithë me rrëfimin e tij: Më ka hyrë shejtani


Këngëtari i Grupit Aurora, Nazmi Sfishta-Nazi, ka shpjeguar në emisionin n’Kosovë Show se si është su lmuar nga dja jtë.

Ai fillimisht ka shpjeguar konceptin filizofik të universofilisë të cilin ai e cilëson si më të lartin nga të gjitha degët e filozifisë.

“Universifilia është një koncept shumë i madh filozofik . më i madh se të gjitha që kanë ekzistuar. Ajo shpjegon çështjen e materies. Ka jetë edhe pas vd ek jes. Zoti ekziston”, thotë ai.

“Mu më kanë su lmuar shej tanët pasi në aspektin fetar është e provuar që dijetarët i sulmojnë shumë shejtanët. Absulotisht më kanë go d itë fizikisht disa herë, e disa herë e disa herë. Ata ekzistojnë, por nëse flasim në rastin e të dukshmes dhe të padukshmës e shohim që shumë gjëra ndodhin në të padukshmën e shumë pak në të padukshmën. Kjo shpjegohet në konceptin e universifilisë”, shpjegon tutje a

Be the first to comment on "Ka shkarë a si? Këngëtari shqiptar i lë pa gojë të gjithë me rrëfimin e tij: Më ka hyrë shejtani"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*