Ka shumë lidhje me shëndetin, e thotë eksperti shqiptar: Ja përse të presësh thonjtë natën është shumë keq

Gjyshërit gjithmonë këshillojnë që nuk duhet t’i presim thonjtë natës pas nuk është mirë. Duket si një mit që jo të gjithë i besojnë pasi nuk kanë një shpjegim për këtë.altin bogdani – Shqiptarja.com

Sipas ekspertit të okultit Altin Bogdani është e keq që t’i presësh thonjtë natën për të vetmen arsye sepse natën gjendra pineale seneale sekreton melatomin e cila është hormoni i krijimit dhe zhvillimit të jetës dhe i rigjenerimit të vetes.

“Po është keq, nuk duhet prerë për të vetmen arsye sepse natën gjendra pineale seneale sekreton melatomin e cila është hormoni i krijimit dhe zhvillimit të jetës dhe i rigjenerimit të vetes. Ne kur presim thonjtë, të cilët janë elementi bazë i jetës që së fundmi është futur edhe në tabelën e elementëve kimik i quajtur thorjum, që do të thotë se thonjtë nuk duhen prerë asnjëherë natën”, shprehet Bogdani.

Be the first to comment on "Ka shumë lidhje me shëndetin, e thotë eksperti shqiptar: Ja përse të presësh thonjtë natën është shumë keq"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*