‘Kam Fjetur 8 Muaj Në Va Rreza’/ Historia E TRlSHTE E Nënës Së 4 Fëmijëve: U M Artova 13 Vjeçe E Ika Me Burrin Në Greqi LAJME

Bora Avdia është nënë e 4 fëmijëve dhe prej 3 vitesh nuk ka një banesë për të jetuar, por endet nëpër rrugë. Në një intervistë për “Historia ime” në Tv Klan, ajo ka rrëf yer vu.ajtjet e saj që nisin që në fëmijëri.

Njerka e saj e ka dhu nuar dhe tort uruar dhe si pasojë Bora u detyrua të largohet nga shtëpia.

Më pas u njoh me ish-bashkëshortin, por edhe ai filloi të ushtronte dhu në ndaj saj. Për shkak të tort urave dhe përn.djekjeve, ajo ka marrë urdhër mbrojtje ndaj tij. Bora ka treguar se së bashku me 4 fëmijët ka jetuar për 8 muaj në va rreza.

Gazetarja: Ike nga shtëpia?
Bora Avdia: Po, ika nga shtëpia tek Kisha e Laçit. Pastaj shikoj ish-bashkëshortin tim, e njoha tek Kisha e Laçit. I thashë më fal, këtu është kishë, po lutem për gjërat e mia dhe nuk kam mundësi të flas këtu, kur të shkoj poshtë në Laç do flasim.