Këngëtari Labinot Tahiri Jep Lajmin E Mirë: Janë Mbledhur 100 Mijë Euro Për Shqiptarët Që U Lën Duan Gjatë Shp Ërthimit

Këngëtari Labinot Tahiri jep lajmin e mirë: Janë mbledhur 100 mijë euro për shqiptarët që u lën duan gjatë shp ërthimit

Këngëtari Labinot Tahiri jep lajmin e mirë: Janë mbledhur 100 mijë euro për shqiptarët që u lën duan gjatë shp ërthimit

Humanisti Labinot Tahiri ka bërë të ditur se janë grumbulluar afro 100 mijë euro për t’i ndihmuar personat që kanë pë suar lë ndim e trupore si pa sojë e shpë rthimit të bombolës së gazit në Ferizaj.Në një lidhje direkte në emisionin Info Magazine në Klan Kosova, ai e ka quajtur të padrejtë faktin se 4 pacientë janë dërguar për trajtim jashtë vendit, derisa dy të tjerë kanë mbetur në Prishtinë.

“Vetëm dje dhe sot deri në mëngjesi diku afro 100 mijë euro janë tu buar”.

Be the first to comment on "Këngëtari Labinot Tahiri Jep Lajmin E Mirë: Janë Mbledhur 100 Mijë Euro Për Shqiptarët Që U Lën Duan Gjatë Shp Ërthimit"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*