Këngëtari Shqiptar I Lë Të Gjithë Me Gojë Hapur/ Kam Qenë I Lidhur Me Motrën E Arjan Canit Unë…

Këngëtari shqiptar i lë të gjithë me gojë hapur/ Kam qenë i lidhur me motrën e Arjan Canit unë…

Prej vitesh, Soni NRG është një emër që shkakton shumë zhurmë në ekranet shqiptare.

Së fundmi, i ftuar në ABC e Mëngjesit, ai ja rrëfyer gjithçka nga fillimet me grupin The Dreams dhe deri tek marrëdhëniet me vajzat e famshme të showbizit.

Në një moment, i pyetur nga moderatori Alban Musa nëse ka qenë ndonjëherë në një lidhje dashurie me një vajzë të njohur, ai e ka pranuar. Madje ka deklaruar me plot humor se bëhet fjalë për motrën e Arjan Çanit, por që më pas është shprehur se e gjitha kjo ishte në kuadër të shakas, pasi moderator nuk ka motër.

“Kam pas marrëdhënie me një vajzë që nuk është e përfshirë shumë të shoWbizit, vëllai i saj është i njohur. Kam qenë në një lidhje me motrën e Arjan Çanit”, ka thënë Soni.

Be the first to comment on "Këngëtari Shqiptar I Lë Të Gjithë Me Gojë Hapur/ Kam Qenë I Lidhur Me Motrën E Arjan Canit Unë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*