Këngëtarja Irini Qirjako në zi/ Humb njeriun e dashur : Se besoj dot që ike


Dje ndërroi jetë pas 5 ditësh e shtruar në spi,talin In,fek,tiv, gazetarja e njohur Zenepe Luka.

Shkrimtarja dhe aktivistja e shquar për të drejtat e grave dhe çështjet kombëtare la pas shumë dhimbje jo vetëm te familja e saj, por edhe tek miqtë dhe të afërmit.

Një prej mikeshave të saj më të mira, këngëtarja e mirënjohur Irini Qirjako ka shpërthyer në lot dhe me shumë trishtim ka gu xuar të shkruaj disa rreshta për këtë dhim bje të madhe. Asaj i duket e pabesueshme kjo ikje, teksa e konsideron miken e saj si unike dhe të pazëvendësueshme.

Me poshte shikoni njeren nga vid.eot qe nuk duhet humbur.shfaq vid3on ne hapsiren rek5kamuese..

Be the first to comment on "Këngëtarja Irini Qirjako në zi/ Humb njeriun e dashur : Se besoj dot që ike"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*