Këngëtarja vlonjate e thotë hapur fare: E dua burrin mysliman dhe të bërë s*net se ata janë të pastër…

Këngëtarja vlonjate, Romina Aliaj ka qenë e ftuar së fundmi në EXP ULS në Rtv Ora. Ndër të tjera gazetari i emisionit, i përmendi një detaj mjaft të komentuar në kamera, faktin që ajo dëgjon sure përpara gjumit.

Top 5” sjell muzikën e bukur popullore të Romina Aliaj – MelodyTv

Ajo tregoi se i dëgjon dhe se është myslimane, por jo praktikante e rregullt e fesë. Më pas, gazetari reagoi duke i thënë se në shtëpinë e saj ka një maçok e jo të dashur, ajo tha:

”Nuk kam fat në dashuri, nuk kam një përgjigjie. Tek partneri vlerësoj shumë pastërtinë tek një mashkull, sidomos myslimanët se ata bejnë kështu , lahen 5 herë në ditë, pse jo janë dhe të bërë sy net“, tha Romina.

Be the first to comment on "Këngëtarja vlonjate e thotë hapur fare: E dua burrin mysliman dhe të bërë s*net se ata janë të pastër…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*