Kete Recete Nuk Ua Tregon Asnjeri Madje As Mjeku : Receta I’u Ben Juve Te Dukeni 10 Vite Me Te Rinj

Mëlçia quhet edhe si laborator i organeve që kryejnë funksione të ndryshme, tretjen e yndyrave, hedhjen jashtë të helmeve dhe shumë tjerave.Ushqimi i dëm.shëm, shprehitë jo të mira ndikojnë në punën e secilit organ në organizëm, kështu edhe në mëlçi.

Ushqehuni shëndetshëm, hidhni ushqimet e dëmshme nga menyja.Ajo që ju ndihmon është ky lëng natyral që ofron dobi të shumta për shëndetin tuaj:
Pastron gja. kun, përtërinë tretjen. E forcon sistemin imun, detokson trupin, parandalon infl.ama.cionet dhe inf.eks.io.net, ndikon kundër kan. ce.rit, vepron si antioksidues, përmirëson metabolizmin, ul nivelin e kolesterolit dhe sheqerit në gja. k, ndikon mirë në lëkurë.

Përbërësit e nevojshëm:2 limonë;1 trangull;një grusht majdanoz;200 ml ujë..shfaq vi2deon duke shtypur hapsiren re3klamuese

Be the first to comment on "Kete Recete Nuk Ua Tregon Asnjeri Madje As Mjeku : Receta I’u Ben Juve Te Dukeni 10 Vite Me Te Rinj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*