Këtë vogëlushe babai e br aktisi dy muajshe, por sot e adhuron tërë bota (Foto)

Këtë vogëlushe babai e br aktisi dy muajshe, por sot e adhuron tërë bota (Foto)

Këtë vogëlushe babai e br aktisi dy muajshe, por sot e adhuron tërë bota (Foto)

Mega ylli mbeti pa baba kur i kishte vetëm dy muaj. U lind në vitin 1988, ndërsa nëna e saj atëherë ishte vetëm 18 vjeçe. Dy muaj pasi u lind Adele, babai i saj i mblodhi gjërat dhe i br/aktisi, ndërsa ajo për shkak të zhven/dosjeve të shumta nëpër gjithë Britaninë e Madhe, gjatë rinisë i ndërroi rreth dhjetë shkolla të ndryshme.Kurrë nuk ka pasur ambicie për famë. Një mik e kishte pu/blikuar një këngë të saj në rrjetet sociale, dhe shumë shpejtë e kontaktuan producentë. Ishte viti 2006 kur e nënshkroi kontratën me një shtëpi diskografike dhe e pu/blikoi albumin e parë “19” i cili u shit në 10 milionë ekzemplarë. Pastaj u dashurua në një mashkull 10 vjet më të vjetër, dhe kur u ndanë, ajo e shkroi këngën “Someone like you” e cila u bë hit shumë i madh dhe atë e shndërroi në njërën nga këngëtaret më të famshme botërore.

Sot pas vetes i ka tri albume, 15 Grammy të fituara dhe qindra shpërblime tjera. Përveç kësaj, ajo mban madje 11 rekorde në “Librin e rekordeve të Guinness’it”.

Be the first to comment on "Këtë vogëlushe babai e br aktisi dy muajshe, por sot e adhuron tërë bota (Foto)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*