Kjo është vajza e Aleksandër Frangajt/ Adoleshenjtja që i bën dhe gjeli vezë, ja sa do trashëgojë…

E quajnë Emi Frangaj dhe ka preferuar gjithmonë të qëndrojë larg vëmendjes së mediave.

Ajo është e bija e Aleksandër Frangajt, pronarit të televizionit Klan dhe rrjedhimisht, trashëgimtarja e kësaj pasurie të madhe të të atit.

Emi është ende në gjimnaz, por për herë të parë është shfaqur disa ditë më parë, gjatë pjesëmarrjes në inagurimin e dyqanit të stilistit Joni Peçi.

Gjimnazistja është veshur në mënyrë të thjeshtë dhe ka bërë një grim të pastër, jo të rënduar shumë,

Be the first to comment on "Kjo është vajza e Aleksandër Frangajt/ Adoleshenjtja që i bën dhe gjeli vezë, ja sa do trashëgojë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*