Kjo është vogëlushja më e bukur në botë: I ka mahnitur të gjithë me pamjen e saj…


Pasi fotografitë e saj u postuan në Instagram dhe Twitter nga fotografi Mofe Bamuyiwa, pesëvjeçarja Jare Ijalana u quajt si vajza më e bukur në botë.

Jare është një vajzë mahnitëse nigeriane me sy të mprehtë dhe flokë të mrekullueshëm. Megjithëse nuk është një modele profesioniste, është e qartë se ajo do ta arrinte këtë pa problem, pasi tashmë ka filluar të modelojë për disa kompani me rroba fëmijësh.

Faqja u hap pasi fotografi bindi mamanë e vajzës për të pasur një llogari në Instagram.

Be the first to comment on "Kjo është vogëlushja më e bukur në botë: I ka mahnitur të gjithë me pamjen e saj…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*