Kjo ngjarje do t’ju zbukurojë ditën! Bebja po pushonte, nëna nuk i beson asaj çfarë sheh kur zogu afrohet…(VIDEO)

Kjo ngjarje do t’ju zbukurojë ditën! Bebja po pushonte, nëna nuk i beson asaj çfarë sheh kur zogu afrohet…

Sot do t’ju tregojmë një video të një të porsalinduri që takon një nga anëtarët e familjes. Në kundërshtim me atë që mund të mendoni, nuk është vëllai i madh apo motra e vogël …

Në fakt, është një zog: papagalli i dashur i familjes! Ndërsa foshnja është shtrirë në heshtje dhe i qetë, zogu i vogël i afrohet. Me zë të ëmbël, ai fillon të këndojë për fëmijën.

Duke gjykuar nga reagimi i fëmijës, tingulli i mrekullueshëm duket shumë i vlerësuar!

Një moment me të vërtetë i butë, plot ndjeshmëri dhe emocion, shkruan ShkodraNews. Kafshët dhe shpendët me të vërtetë mund t’i dhurojnë shumë kënaqësi qenieve njerëzore dhe ata gjithmonë e bëjnë atë pa interes vetjak, pa pritur asgjë në këmbim.

Ata janë gjithashtu janë shumë inteligjentë: Zogu duket qartë në video si është duke mbajtur një distancë të sigurt në mënyrë që të mos lëndojë dhe të mos e frikësojë fëmijën!

Shikoni këtë moment të bukur në videon më poshtë! Gjithashtu, nuk duhet të blesh asnjë lloj kafshe nëse nuk je i sigurt se mund ta ndjekësh atë dhe ta duash ashtu siç e meriton. Kafshët janë të ndjeshme dhe inteligjente, ata do të vuanin nëse neglizhohen ose keqtrajtohen.

Be the first to comment on "Kjo ngjarje do t’ju zbukurojë ditën! Bebja po pushonte, nëna nuk i beson asaj çfarë sheh kur zogu afrohet…(VIDEO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*