Konf.Likte Me Drejtuesit? Nga Martesa Tek Arsy.Eja E Largimit Nga ‘Portokalli’ Rrëf.Ehet Eneda Tarifa: Ka Ardhur Një Kohë Që …

Eneda Tarifa u ri.kthye për të moderuar ‘Portokalli’, pas katër vitesh shk.ëputje, por qëndrimi i saj nuk zgjati shumë.

Pas prezantoi spektaklin e humorit për vetëm një sezon, këngëtarja njoftoi tërhe qjen e saj nga ‘Portokalli’.U alu dua se Eneda Tarifa vendosi të largohet pas kon.fli.kteve me drejtuesit e këtij spektakli, por në një intervistë për “Why Not”, ajo u shpreh se mori këtë vendim për tu fok.usuar në projektet e saj muzikore.

Këngëtarja theksoi se televizioni ka ndërhyrë mes saj dhe muzikës, ndaj mendon se ka ardhur koha t’i përkushtohet këngës, duke pasuruar repertorin, “pasi ky është profesioni i saj dhe nuk do e linte për asnjë moment…Shfaq lajmin e plote duke shtypur hapsiren e me poshtme

Be the first to comment on "Konf.Likte Me Drejtuesit? Nga Martesa Tek Arsy.Eja E Largimit Nga ‘Portokalli’ Rrëf.Ehet Eneda Tarifa: Ka Ardhur Një Kohë Që …"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*