Krenari! E Njeh E Gjithë Turqia Si Aktor Po E Pranon Me Të Madhe Se Është Shqiptar, Shkruan: Jam Djali I Nënës!

Krenari! E njeh e gjithë Turqia si aktor po e pranon me të madhe se është shqiptar, shkruan: Jam djali i nënës!

Aktori i famshëm turk me origjinë shqiptare, Burak Yörük i ka treguar 1.3 milionë ndjekësve të tij gjuhën e nënës.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Djali i nënës”– shkroi aktori në gjuhën shqipe, krahas një foto të tij. Burak Yörük ka zbuluar gjatë një interviste disa kohë më parë se nëna e tij është me origjinë shqiptare.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Çka po bon, mirë, ti qysh je”, tha ai, teksa tregoi se di vetëm pak fjalë shqip.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve….