Ku i gjeti kaq para ky?! Merkel me orë 100 euro dhe ka 10 vite me të, ministrit shqiptar shqiptar Ahmetaj i kushton xhupi 1.590.00 dollar

Ku i gjeti kaq para ky?! Merkel me orë 100 euro dhe ka 10 vite me të, ministrit shqiptar shqiptar Ahmetaj i kushton xhupi 1.590.00 dollar

Ku i gjeti kaq para ky?! Merkel me orë 100 euro dhe ka 10 vite me të, ministrit shqiptar shqiptar Ahmetaj i kushton xhupi 1.590.00 dollar

Kancelarja e Gjermanisë Angela Merkel është një ndër gratë më të fuqishme në botë dhe përshkruhet gjerësisht si “udhëheqësja” e Bashkimit Evropian. Por edhe pse zotëron një pushtet që do ta donin të gjithë ajo shfaqet gjithmonë e kuruar dhe me detaje minimaliste dhe shumë pak të kushtueshme.

Prej disa vitesh zonja e parë e Gjermanisë shfaqet me një orë model Boccia Titanium 285 mm 405-02 me rripa të zi, dhe ka një çmim modest prej 100 paund .

Por duket se krejt e kundërta ndodh me politikanët tanë të cilët në çdo moment reklamojnë veshjet e shtrenjta dhe darkat luksoze. Kujtojmë këtu ministrin e Financave Arben Ahmetaj i cili edhe pse në kohë krize shfaqet me xhup tigri Moncler i cili kushton plot 1.590.00 dollar.

Pra një ministër financash në Shqipëri mund të blejë një xhup super të shtrenjtë, ndërsa kancelarja e një prej shteteve më të fuqishme në Europë mban prej disa vitesh orën 100 dollarëshe???

Be the first to comment on "Ku i gjeti kaq para ky?! Merkel me orë 100 euro dhe ka 10 vite me të, ministrit shqiptar shqiptar Ahmetaj i kushton xhupi 1.590.00 dollar"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*