Kujdes nga ky mashtr.uesi që kërkon ndihmë dhe ju merr parate merr foto fëmijësh nga Google.


VËMENDJE! Kemi publikuar shpesh raste urgjente ku kërkohet ndihmë nga persona në nevojë, por ka pasur edhe raste abuzive ku kjo gjë përdoret nga persona të shumtë për të mashtruar shqiptarët.

Ju lutem bëni kujdes kujt i dërgoni para! Një mashtrues i panjohur cili përzgjedh mirë foto në Google, po mashtron me raste të ndryshme online mjaft shqiptarë dashamirës.
Madje para disa muajsh edhe stafi i JOQ Albania ra pre e tij dhe lajmi u fshi pas një ore.
Ky individ duhet të bjerë në pranga sepse po merr në mënyre mjeshtërore para të cilat u duhen njerëzve të cilët janë vërtetë të sëmurë.

Mos e ndalni bamirësinë, por ju lutemi bëni kujdes!!!

Be the first to comment on "Kujdes nga ky mashtr.uesi që kërkon ndihmë dhe ju merr parate merr foto fëmijësh nga Google."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*