Kurrë Nuk E Kisha Menduar Se Ishte E Mundur Të Humbja 20 Kg! Ja Se Si Arrita Të Humb Peshë Me Limona

A keni dëgjuar se çfarë mund të bëjë limoni i zier për shëndetin tuaj dhe më e rëndësishmja për peshën tuaj? Po ju paraqesim një pije shumë ushqyese dhe ju duhet ta pini atë në stomak bosh. Eliminon bakteret, detoksifikon trupin dhe na jep energji që favorizon ditën tonë.Çfarë na nevojitet:Xhenxhefil natyral (1 kg)-Lemona (5 kokrra)-Hudhër (4-5 kokrra)=Ujë mineral (2 litra)=Përgatitja dhe përdorimi:Pritini limonit ne gjysëm pa lëkurën.MerRni gjithë lëngun,por mos i hidhni! Lexo lajmin e plote me pos.hte ..

Be the first to comment on "Kurrë Nuk E Kisha Menduar Se Ishte E Mundur Të Humbja 20 Kg! Ja Se Si Arrita Të Humb Peshë Me Limona"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*