Ky është qyteti që ka tradhëtarët më të mëdhenj. Kurrë mos e merrni burrin nga ky vend!

Ky është qyteti që ka tradhëtarët më të mëdhenj. Kurrë mos e merrni burrin nga ky vend!

Ky është qyteti që ka tradhëtarët më të mëdhenj. Kurrë mos e merrni burrin nga ky vend!

Namin e “ don zhuanit” në Europë e kanë italianët, por francezët duket se po ua marrin në kthesë këtyre të fundit, titullin “Latin lover”

Sipas një klasifikimi të Gleeden.com, rrjet social që i është dedikuar takimeve jashtë martese, “kryeqyteti Evropian i tradhëtisë” është Parisi. Ky qytet është i njohur edhe si “ishulli i dashurisë. Dashuria dhe tradhëtia duket se bashkëjetojnë në kryeqytetin e Franës.

Në vendin e tretë është Italia e përfaqësuar nga Roma dhe Milano. Në Romë ka 60 mijë tradhëtarë, ndërsa 10 mijë ndodhen në Milano.

Be the first to comment on "Ky është qyteti që ka tradhëtarët më të mëdhenj. Kurrë mos e merrni burrin nga ky vend!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*