Ky Është Shqiptari, Është Shqiptari Që Udhëhoqi Protestat Në Amerikë Dje Për Trump I Veshur Kuq E Zi Dhe Me Shqiponjën Me Dy Krena..!!

Ky është shqiptari, është shqiptari që udhëhoqi protestat në Amerikë dje për Trump i veshur kuq e zi dhe me shqiponjën me dy krena..!!

Ky është shqiptari, është shqiptari që udhëhoqi protestat në Amerikë dje për Trump i veshur kuq e zi dhe me shqiponjën me dy krena..!!

SHBA u përfshi nga një protestë e fuqi shme për shkak se ata që mbështesin Donald Trump nuk ishin dakord me certifikimin e Joe Biden si president i ri.Pretendimi kryesor nga Administrata Trump ka patur të bëjë pikërisht me manipulimin e zgjedhjeve nga ana e demokratëve. Qindra protestues mësynë ambientet e brendshme të Kongresit Amerikan dhe pë rpl asjet me po l icinë dhe for cat e sig urisë nuk munguan

Një nga oraganizatorët e protestës ishte dhe John Alite, me origjinë shqiptare dhe një nga mbështetësit më të zjarrtë të Trump. Ai është parë në krye të protestës, ndërsa nuk kanë munguar edhe simbolet identifikuese shqiptare. Ai kishte të veshur një triko të kuqe dhe me shqiponjën dykrenare të stampuar në të.

Be the first to comment on "Ky Është Shqiptari, Është Shqiptari Që Udhëhoqi Protestat Në Amerikë Dje Për Trump I Veshur Kuq E Zi Dhe Me Shqiponjën Me Dy Krena..!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*