La ushtrinë për të fituar 100 mijë dollarë në vit me Instagram

La ushtrinë për të fituar 100 mijë dollarë në vit me Instagram

La ushtrinë për të fituar 100 mijë dollarë në vit me Instagram

Pas nëntë vitesh në krye të detyrës si pjesëtare e Forcave Ajrore të Shteteve të Bashkuara, Alysia Magen u zhvesh nga uniforma për t’u bërë modele Instagrami.

Përmes profilit të saj, ku numëron 283 mijë ndjekës, Alysia poston vazhdimisht foto dhe video të nxehta nga palestra.

Falë punës së re, ajo fiton rreth 100 000 dollarë në vit. /cc24News.com
Be the first to comment on "La ushtrinë për të fituar 100 mijë dollarë në vit me Instagram"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*