LAJM I MADH/ Vëllai i Alvin Berishës është gjallë dhe do kthehet në Shqipëri, dyshohet se jeton edhe nëna…


Drejtori i Sigurisë pranë Institutit të Marrëdhënieve Ndërkombëtare, Kosovë, Bedri Elezi ka bërë me dije se një nga fëmijët që do të shpëtohet është edhe vëllai i Alvin Berishës

Ai tha se dyshohet se edhe nëna e Alvinit mund të jetë gjallë

Elezi tha:Bunjamini vëllai i Alvin Berishës afër katër vjeç është fëmija që pritet të kthehet sot në Shqipëri. Ai është djali i Afërdita Berishës e martuar ne një djalë nga Ferizaj, i cili është vrarë. Vogëlushi ka qenë në gjendje kritike në momentin që është gjetur dhe është marrë marrë nga makina bashkë me Alvinin, nënën dhe me babain e tij,por që nuk ka pas asnjë informacion nga personat që ne njohim në kamp.

Shpresojme qe femijet te jene mire dhe te vijn prane familjeve te tyre.

Be the first to comment on "LAJM I MADH/ Vëllai i Alvin Berishës është gjallë dhe do kthehet në Shqipëri, dyshohet se jeton edhe nëna…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*