“Lamtumirë Babë, Njeri Me Zemër Të Madhe”, Djali I Rasim Thaçit I Kushton Fjalët Prekëse

“Lamtumirë Babë, Njeri Me Zemër Të Madhe”, Djali I Rasim Thaçit I Kushton Fjalët Prekëse
Humoristi i njohur Rasim Thaçi-Cima ka vd ek ur sot më 26 mars.
Sot ka vde kur aktori i mirënjohur i humorit shqiptar Rasim Thaçi i njohur për publikun si Cima.

Humoristi ishte në moshën 71 vjeçare dhe po tra jtohej nga v ir usi CO Vl D -19 në Klinikën Infe ktive, ku edhe së fundmi ishte lajmëruar nga Kli nika Infe. ktive përmes një statusi që ia kishte shkruar djali i tij, Artan Thaçi.

Cima kishte kërkuar që të respektohen masat nga qytetarët, pasi ai kishte disa ditë që ishte duke u traj tuar në Kli nikën Infe ktive.
Sot djali i tij, Artan Thaçi, ka postuar në rrjete sociale duke i dhënë lamtumirën babait të tij përmes një shkrimi prekës në Instagram

“Lamtumirë babë, njeri me zemër të madhe”, shkruan djali i Cimës përkrah fotografisë së publikuar.

Be the first to comment on "“Lamtumirë Babë, Njeri Me Zemër Të Madhe”, Djali I Rasim Thaçit I Kushton Fjalët Prekëse"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*