Largoni Mykun Nga Këmbët Tuaja Me Një Recetë Të Thjeshtë E Cila Ka Vetëm 2 Përbërës

Me ardhjen e verës, gjëja e parë që bëjmë pas ndërrimit të garderobës është të zëvendësojmë këpucët dhe çizmet e rënda me shapka dhe sandale më të lehta.

Mirëpo përdorimi i gjatë i tyre përgjatë gjithë dimrit, lagështia dhe higjiena jo e duhur bëhen shkak për shfaqjen dhe zhvillimin e një prej infek. sioneve mykotike më të përhapura, infek. sioni mykotik i thonjve të këmbës.

I njohur ndryshe me emrin Tinea Pedis, ky infe. ksion është shumë i përhapur jo mes atletëve, por edhe njerëzve që nuk merren domosdoshmërisht me aktivitet fizik dhe sport .

Thonjtë e infe. ktuar të këmbës zakonisht marrin ngjyrë të bardhë ose të verdhë, si pasojë e ba. keteres kërpudhore që shqehet me keratinën që gjendet në lëkurën përreth tyre. Në artikullin e sotëm, ne ju propozojme një metodë natyre për të kuruar mykun e thonjve në kushte shtëpie:

Për të realizuar trajtimin e mëposhtëm ju nevojiten 5 lugë gjelle ujë të oksigjenuar dhe 2 lugë gjelle uthull molle. Hidhni në një vazo qelqi dy përbërësit e mësipërm, mbylleni me kujdes dhe tundeni për pak minuta, 2 të tilla janë mëse të mjaftueshme.

Në qoftë se thonjtë e inf. ektuar kanë ngjyrë të verdhë të theksuar, ju këshillojmë që të limoni fillimisht sipërfaqen e tyre para se të aplikoni trajtimin.

Me ndihmën e një furçe me qime të butë ose topthi pambuku, lyeni zonën e infe. ktuar dhe lëreni të veprojë për disa minuta. Këshillohet që më pas të mbathni çorape të pastra dhe të mos përdorni këpucë të mbyllura.

Be the first to comment on "Largoni Mykun Nga Këmbët Tuaja Me Një Recetë Të Thjeshtë E Cila Ka Vetëm 2 Përbërës"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*