Ledjana iku me lot në sy dhe Mevlani pas saj/ Antonela: Do çohem ta marr unë se lë më, të vij këtu…


Në puntatën e sotme, një situatatë e pazakontë është krijuar në “PërPuthen”. Lediana u prek dhe u përlot pasi Mevlani i dhuroi Antonelës një buqetë me lule, ku kishte edhe një pusullë me një mesazh.

“Antonela më fal për çdo herë kur të kam mërzit, ama nëse përfundimi do të jetë bashkë, do ta mbush çdo ditë me lule”, shkruhej në pusullë.

Por kjo bëri që Lediana të largohej nga studio dhe Mevlani i shkoi nga pas, duke mos qëndruar për të komentuar takimin e tij me Antonelën. Pikërisht, për këtë Antonela kërkoi që të shkonte ta merrte, duke thënë se takimi nuk mund të jepej pa prezencën e tij.

“Nuk dua ta komentoj takimin pa Mevlanin, nëse më lejon dua të shkoj ta marr, të vijë këtu”, tha ajo.

Be the first to comment on "Ledjana iku me lot në sy dhe Mevlani pas saj/ Antonela: Do çohem ta marr unë se lë më, të vij këtu…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*