Linda Ramën e njohim të gjithë/ Po kush është gruaja e Lulzim Bashës: E mban sekret ai…!


Lulzim Basha dhe gruaja e tij Aurela u njohën në shkollën e mesme “Sami Frashri” dhe u martuan në Tiranë më 8 maj të vitit 2004.

Ata kanë qenë bashkë në shkollë dhe, siç ka rrëfyer vetë Basha, ndjenja për njëri-tjetrin ka lindur pas përfundimit të shkollës.

Basha dhe bashkëshortja e tij kanë dy vajza së bashku.

Aurela është diplomuar për Marrëdhënie Ndërkombëtare në Universitetin e Utrechtit në Holandë, në të njëjtin universitet që ka studiuar edhe Basha, dhe u specializua për Menaxhim Biznesi në Universitetin e Amsterdamit.

Be the first to comment on "Linda Ramën e njohim të gjithë/ Po kush është gruaja e Lulzim Bashës: E mban sekret ai…!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*