Lindi Një Vajzë, 3 Persona Paraqiten Si Baballarë Në Repartin E Gjinekologjisë

Një histori e çuditshme ka ndodhur në Palermo të Siçilisë, në Itali.Gjithçka nisi kur në repartin e gjinekologjisë, erdhi në jetë një vajzë, ku pas lindjes së saj, u paraqitën në repart, tre aspirantë për baballarë.lQë të gjithë mbetën pa fjalë kur panë tre aspirantë të interesuar për të njëjtën grua dhe të njëjtën foshnje.Situata u bë tejet konfuze, duke bërë që të tre aspironin atësinë foshnjës.per me shum klik oni ne rek lamen me posht nuk do te zhgenje heni

Be the first to comment on "Lindi Një Vajzë, 3 Persona Paraqiten Si Baballarë Në Repartin E Gjinekologjisë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*