Lini 2 gjysma limoni në furrë natën, do habiteni kur të zgjoheni në mëngjes..

Pasi gatuajme, te gjitheve na bezdis aroma qe ka mbetur ne rroba, neper shtepi e gjelles qe kemi ngrene.

Edhe pse hapja e dyerve dhe dritareve është alternativa më e mirë për të ajrosur shtëpinë, nuk i jep zgjidhje perfundimtare.

Por, ka një truk të thjeshtë ju mund të shpëtoni në vetëm pak kohë nga këto gjallesa të pakëndshme. Gjithçka që ju duhet është një limon i ndarë përgjysmë. Para se të shkoni për të fjetur, vendosni në furrë limonin e prerë përgjysmë dhe lëreni derën hapur.

Në mëngjes kur të zgjoheni, mbylleni derën e furrës dhe ndizeni atë për disa minuta. Më pas fikeni dhe hapeni derën sërish. Shtëpia juaj do të mbajë aromë të këndshme dhe për më tepër ju nuk do të pikasni anjë insekt në ambjentet e saj.

Limoni ka aftësinë të zhdukë të gjitha insektet, mizat e frutave që mund të gjenden në kuzhinën tuaj.

Be the first to comment on "Lini 2 gjysma limoni në furrë natën, do habiteni kur të zgjoheni në mëngjes.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*