Lule te Vetmuara/ Feride iu ben vajzave nje premtim te madh. . .permbledhja e zgjeruar per neser Feride merr nje lajm teper te hidhur


Feride merr nje lajm teper te hidhur kur meson se vajzat kane te bejne ne lidhje me njengjarje. Feride meson se vajzat jane shkaktaret qe Javuz nderroi jete. Feride nuk e pret kur meson kete lajm.

Feride ju premton vajzave se cdo gje do te shkoje mire dhe se cdo gje do te rregullohet. Feride gjithashtu iu shpjegon vajzave se ato do te shpetojne nga kjo situate e rende qe ndodhen aktualisht dhe se ajo do te beje cmos qe te ndryshoje gjithcka per mire.

Serkan merr lajmin qe edhe Xhemre ka lidhje ne gjithcka ka ndodhur me babain e tij. Serkan ka kohe qe merret me investigimin ne lidhje me babain e tij por nuk arrin te besoje qe Xhemre ka lidhje dhe gisht qe babai i tij ka nderruar jete. Serkan keshtu ngaqe nuk arrin te besoje kerkon te dije me shurne informacion ne lidhje me Xhemre dhe pse ajo ka te beje me babain e tij dhe gjithcka ka ndodhur me te. Serkan takohet me Xhemre dhe diskuton.

Per vajzat ndoshta po vjen nje moment qe duhet te dorezohen te gjitha ne po lici per gjithcka qe kane kryer. Keshtu vajzat ndahen dhe pershendeten me te gjithe njerezit e tyre. Vajzat jane shurne te hidheruara dhe te merzitura per cfare ka ndodhur. Por me ne fund atyre ju ka ngelur vetem nje shprese, Feride e cila po i ndihmon dhe iu premtoi se do i ndihmoje.

Per me shume shikoni filmin.

Be the first to comment on "Lule te Vetmuara/ Feride iu ben vajzave nje premtim te madh. . .permbledhja e zgjeruar per neser Feride merr nje lajm teper te hidhur"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*