Mahnitëse: Shikojeni se çfarë bëri ky baba për vajzën e tij(FOTO)

Mahnitëse: Shikojeni se çfarë bëri ky baba për vajzën e tij

Mahnitëse: Shikojeni se çfarë bëri ky baba për vajzën e tij

Të gjithë fëmijët i pëlqejnë përrallat, dhe të kesh një jetë si në përralla është ajo çfarë të gjithë fëmijët e mendojnë.
Por, jo shumica e fëmijëve kanë mundësi që të jetojnë si në përralla.

Adam Hadlock, një baba i përkushtuar, vendosi që vajzës së tij t’ia plotësojë një ëndërr përrallore, duke e transformuar dhomën e saj në një dhomë nën pemë.

Dhe këtë transformim ai e bëri për tri ditë, vetë. Rezultatet janë mahnitëse!

Be the first to comment on "Mahnitëse: Shikojeni se çfarë bëri ky baba për vajzën e tij(FOTO)"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*