Marin Mema Bën Rrëfimin E Rralllë Dhe Rrëqeth: Më Kanë Thënë Disa Herë Që Do Ma Marrin Jetën, Por Do Vazhdojë Të Them Të Vërtetën Për Shqiptarët

Marin Mema bën rrëfimin e rralllë dhe rrëqeth: Më kanë thënë disa herë që do ma marrin jetën, por do vazhdojë të them të vërtetën për shqiptarët

Marin Mema bën rrëfimin e rralllë dhe rrëqeth: Më kanë thënë disa herë që do ma marrin jetën, por do vazhdojë të them të vërtetën për shqiptarët

Një ndër gazetarët më të dashur në Shqipëri, Marin Mema ishte i ftuari i autores dhe moderatores Luana Vjollca mbrëmjen e 1 Janarit në “Shiko Kush LUAN”.Të ulur në një sofër shqiptare, Marini u vendos para “Luana Llasticës” dhe dy mini-kapitenët Rezart Veleshnja dhe Irgen Çela. Intervista u zhvillua shumë ndryshe nga ç’e kemi parë gazetarin Mema më parë.

Një ndër pyetjet që iu drejtua Marinit ishte mbi prapaskenat e punës së tij në kërkim të vendeve shqiptare.

“Profesioni ka dhe kë rc ëni me. Eksperienca të bën t’i kalosh, duhet të përpiqesh aty për aty t’i përpunosh, të reagosh në mënyrë civile.“,-u përgjigj Marini teksa vazhdoi: “Jo gjithmonë, kë rcënimet janë përmes telefonit, janë dhe kë rcënime fizike dhe mua më ka ndodhur shumë herë gjatë karrierës.”

Be the first to comment on "Marin Mema Bën Rrëfimin E Rralllë Dhe Rrëqeth: Më Kanë Thënë Disa Herë Që Do Ma Marrin Jetën, Por Do Vazhdojë Të Them Të Vërtetën Për Shqiptarët"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*