Mbajti Për Pesë Vite Në Shtrat Të Ëmën E Vd.Ekur,Arsyeja Do Je Le Pa Fjale…


Mbajti Për Pesë Vite Në Shtrat Të Ëmën E Vd.Ekur,Arsyeja Do Je Le Pa Fjale…

Mbajti Për Pesë Vite Në Shtrat Të Ëmën E Vd.Ekur,Arsyeja Do Je Le Pa Fjale…

Opinioni në Gjer mani është sho ku ar kur policia më 15 qershor gjeti tr up in e pa .jetë të një gruaje, që kishte ndërruar jetë pesë vite më parë, shkruan Bi ld.Trupi i Jo ze fa L është zbuluar në qytetin gje rman Bru hza. Ajo kishte ndërruar jetën në moshën 89 vjeçare dhe atë pesë vite më parë.Gjatë gjithë kësaj kohe trupi i saj i paje të kishte qëndruar shtrirë në shtrat në shtëpinë ku jetonte me djalin Kla us L. 65-vjeç.

Ai kishte fshehur vde kj en e të ëmës nga zyrtarët me qëllim që të mund ta merr pensionin e saj. E siç raporton Bi ld, gruaja nuk ishte parë për më shumë se tetë vite, e derisa ishte gjallë kishte punuar si kujdestare e fëmijëve dhe pastruese në një mishtore.Kur u vërejt mungesa e saj, i biri u kishte thënë të afërmve dhe fqinjëve se ajo është e së mu rë dhe po qëndron e shtrirë, ku Kla us kinse po kujdesej për të.Megjithatë, fqinjëve u është dukur gjithçka e dys hi mtë, dhe pa u menduar dy herë i kishin telefonuar pol ici së për të sh.uar dilemën e tyre.“Dilte në mëngjes për të shëtitur me biçikletë. Kurrë nuk ka blerë pelena, produkte tjera për personat e së mur ë që janë të palëvizshëm apo edhe ushqim për dy persona.

Por edhe kur dikush kërkonte që ta vizitonte, Kl au s u thoshte se nuk dëshiron ta shoh askënd sepse ndihet shumë e lodhur”, ka deklaruar një mik i tij për B ild.Me urdhër të gjy k atë s pol ic ia është futur në shtëpi ku ka hasur në tru p in e pa j etë. Kl aus u ka thënë se ka vdekur për shkaqe natyrale në gusht të vitit 2015, kurse au top si a i ka konfirmuar pretendimet e tij.Dyshohet që K al us kishte marrë pensionin e saj dhe jetonte nga ato para sepse nuk kishte të ardhura tjera. E po licia është duke het uar rastin, kurse aktualisht Kl aus po vazhdon të jetoj në po atë shtëpi.

Be the first to comment on "Mbajti Për Pesë Vite Në Shtrat Të Ëmën E Vd.Ekur,Arsyeja Do Je Le Pa Fjale…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*