Mbani Lotët! 31-Vjeçari Humb Jetën Disa Orë Pasi I Lindi Vajza, Kur Ia Vunë Te Faqja Dha Shpirt.

Të bëhesh prind është gjëja më e bukur në jetë. Por një djalë i ri humbin jetën vetëm disa orë, pasi fëmija i tij i tretë erdhi në jet.

Brett mbijetoi vetëm disa orë, pasi vajza e tij erdhi në jetë. E pasi pa vajzën e tij të vogël, ai dha shpirt.
Ai e pa e preku vajzën e tij dhe iku nha kjo botë.

Brett Kinloch ishte 31 vjeç kur humbi jetën nga një tu mor në tru.
50 minuta pasi solli në jetën vajzën e tyre Ariaya, gruaja e tij me gjithë mundime shkoi në spitalin ku ishte i shoqi vetëm që ai të shikonte vajzën e tij.

Kur gruja e tij vendosi mbi fytyrën e tij vajzën ai iku nga kjo botë duke qeshur. Elle vajza e vogël ka vetëm fotot kujtim me të atin e saj.
Kjo histori ka prekur të gjithë botën, aq e dhimbshme është.

Be the first to comment on "Mbani Lotët! 31-Vjeçari Humb Jetën Disa Orë Pasi I Lindi Vajza, Kur Ia Vunë Te Faqja Dha Shpirt."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*