Mbani lotët! Këta janë dy vëllezërit shqiptarë që ua mori je tën babai i tyre, erdhën për festa nga Zvicra

Mbani lotët! Këta janë dy vëllezërit shqiptarë që ua mori je tën babai i tyre, erdhën për festa nga Zvicra

Mbani lotët! Këta janë dy vëllezërit shqiptarë që ua mori je tën babai i tyre, erdhën për festa nga Zvicra

Personat që shihni në foton më lart janë dy vëllezërit, që u vr anë nga i ati në Kosovë, mbrëmjen e sotme.

Ngjarja e rëndë u regjistrua në fshatin Pozhoran të Komunës së Vitisë, ku burri v rau gruan, 2 djemtë dhe më pas veten
Autori është identifikuar si Fetah Zuka, ndërsa kanë mbetur vik timë Makfire Zuka dhe dy djemtë e tij, Arbër dhe Hamdi Zuka.
Babai fillimisht ka që ll uar djalin, ndërkohë që djali tjetër ka tentuar që të ikë, po që nuk ka arritur t’u shpëtojë pl umbave.

Be the first to comment on "Mbani lotët! Këta janë dy vëllezërit shqiptarë që ua mori je tën babai i tyre, erdhën për festa nga Zvicra"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*