Mendoi Se Kishte Hyrë Në Menopauzë, Gjyshja Zbulon Që Ishte 6 Muajsh Shtatzënë

Një gjyshe 50-vjeçare, që mendonte se kishte hyrë në menopauzë, zbuloi se kishte mbetur shtatzënë.

Michele Hall dhe bashkëshorti i saj, që janë prindër të katër fëmijëve dhe gjyshër të dy nipave, zbuluan se prisnin një fëmijë të pestë.

50-vjeçarja prej muajsh kishte pasur shqetësime, por ia kishte lënë moshës ose menopauzës. Por kur bëri një test shtatzënie sa për të qenë e sigurt, mori vesh që ishte pothuajse 6-muajshe shtatzënë.
Michele nuk kishte fituar kilogramë dhe as nuk kishte pasur simptomat që ka pasur zakonisht në shtatzënitë e mëparshme.

Më 27 dhjetor të vitit 2018, Michele dhe Jerry, dhe fëmijët e tyre i uruan mirëseardhjen në jetë vogëluishit Grayson.video ne hapsiren re3klamuese…

Be the first to comment on "Mendoi Se Kishte Hyrë Në Menopauzë, Gjyshja Zbulon Që Ishte 6 Muajsh Shtatzënë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*