Mendonte se ai ishte inxhinier, gruaja vë duart në kokë kur zbulon profesionin e vërtetë të burrit…

Iu deshën 70 vite për të njohur plotësisht burrin e saj.

Në një martesë, çifti i ndan të gjitha me njëri-tjetrin por kjo, mesa duket nuk ndodh me të gjithë.

Çifti Filis ishtë i martuar që në vitin 1944 dhe burri Glidor Fillips punonte si agjent sekret gjatë gjithë jetës por gruaja e tij nuk e dinte.

Burri humbi jetën në moshën 85-vjeçare dhe kur gruaja e tij Odrei Fillips pastroi zyrën e tij zbuloi të dhëna sekrete.

Deri në atë moment, ajo besonte se ishtë e martuar me një inxhinier por tani zbuloi se burri i saj punonte si agjent për MI5 në Britani dhe kishtë hyrë deri në kampin e nazistëve në vitin 1950.

Duket se dikush mund të mbajë sekrete dhe për të gjithë jetën…

Be the first to comment on "Mendonte se ai ishte inxhinier, gruaja vë duart në kokë kur zbulon profesionin e vërtetë të burrit…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*