Mënyra më e thjeshtë për të rritur imunitetin tuaj gjatë periudhës së pan dem !së….

Mjekët specialistë thonë vazhdimisht që një pjesë e njerëzve e kalojnë pa simp toma prekjen nga ky vir us.
Po çfarë kanë më shumë këta njerëz?!

Të dhënat e vazhdueshme kanë treguar që virusi prek me pasoja të rënda edhe moshat e reja, por nga ana tjetër ka pasur shumë raste që të moshuarit janë shëruar plotësisht nga ky vi rus.

Studimet tregojnë që njerëzit që kanë imunitet të fortë pavarësisht moshës e kalojnë pa problem prekjen nga ky v irus dhe nga shumë sëmundje të tjera. [5]

Në qoftë se ju ose ndonjë pjestar i familjes ka të paktën dy nga këto shenja atëherë me siguri keni imu nitet të dobët. [1]

Ftohje të shpeshta
Alergji
Dhimbje të kyçeve dhe muskujve
Dhimbje koke të shpeshta
Probleme me barkun
Shërim i vonuar i plagëve
Lodhje kronike (lodhje dhe dembelizëm)
Stres dhe çrregullime të gjumit
Gjithashtu nga vetë mënyra e jetesës së plogësht (pa aktivitet fizik) bën që imuniteti të jetë i kompromentuar dhe risku për tu prekur me pasoja të jetë shumë i lartë.

Natyrshëm lind pyetja: Si mund ta rritim imunitetin?

Dietë e balancuar. Me mënyrën e të ushqyerit të gjithë kemi probleme jo vetëm nga abuzimet tona por edhe nga produktet kryesore që ne konsumojmë.

Ushtrime fizike dhe ecje rregullisht. Jo të gjithë kemi kohën dhe mundësinë e kryerjes së ushtrimeve fizike.

Minimizimi i stresit. Është shumë e vështirë ta kontrollosh sidomos në këtë periudhë.

Më në fund një zgjidhje e thjeshtë dhe me shumë efekt në rritjen e imunitetit të trupit është përdorimi i Propolis Emune i cili është një suplement 100% natyral me 28 elementë bioaktivë, i krijuar nga kombinimi i disa llojeve të propolisit të bletës dhe që jep një rezultat të shkëlqyer në rritjen e imunitetit deri në 600%.

Shumë studiues e shohin këtë produkt si një nga zgjidhjet më të mira për parandalimin dhe përballimin e sëmundjeve të ndryshme qofshin ato me natyrë bakteriale ose virale.
Mjafton të përmendim këtu Institutin Kombëtar të Shëndetit në SHBA (NCBI) i cili ka publikuar studime të ndryshme rreth propolis, ku e sheh atë si një potencial farmaceutik shumë të madh. [2]

Por a është Propolis Emune kaq i mirë sa thuhet? Le ta shohim pak më në detaj.

Çfarë është Propolis Emune?

Tek bletët janë vërejtur disa nga dukuritë më mahnitëse dhe të përkryera të natyrës.
Mënyra se si ato luftojnë armiqtë mikroskopikë siç janë viruset, bakteret dhe patogjenë të ndryshëm të lë pa fjalë.
Propolis është lënda çudibërëse që ato krijojnë dhe përdorin për këtë gjë .
Bletët mbulojnë çdo vatër dhe hapësirë me propolis duke asgjësuar çdo armik të padukshëm që mund të cënojë koloninë.

Zbulimi dhe përdorimi i kësaj substance misterioze ka ndihmuar njerëzit që nga antikiteti dhe deri më sot për të luftuar ndaj sëmundjeve të ndryshme.
Sipas studimeve të fundit të NCBI, propolis nga vende të ndryshme të botës ka efekte pozitive të veçanta, të cilat i nevojiten trupit për të pasur një rezultat sa më të mirë [3]

Duke patur 28 elementë bioaktivë dhe 78 flavonoide Propolis Emune është i vetmi që rrit deri në 600% imunitetin.

Propolis Emune është zbërthimi i sekretit të natyrës dhe si rezultat është zbuluar një anti-viral 100% natyral dhe pa asnjë efekt anësor që na nevojitet kaq shumë në këto ditë.

Si konkretisht e forcon sistemin imunitar?
Duam apo nuk duam ne, brenda trupin tonë qarkullojnë një ushtri bakteresh, virusesh, qelizash kancerogjene dhe patogjenë të ndryshëm të cilët janë gati të sulmojnë qelizat tona të shëndeteshme.
Mburoja e vetme që kemi është sistemi jonë imunitar i cili është në luftë të pandalshme me to.

Por shpesh herë mungesa e elementëve bioaktivë (në përgjithësi kequshqyerja) dhe periudhat epidemike e bëjnë sistemin tonë imunitar të vihet në vështirësi [4].
Të gjithë në këto ditë kemi një sistem imunitar të kompromentuar prandaj është shumë e nevojshme që ne tu japim ndihmën e domosdoshme duke përdorur Propolis Emune.

Pasi Propolis Emune të qarkullojë në trupin tonë , ai do të asgjësojë një pjesë të madhe bakteresh, virusesh dhe qelizash kancerogjene[2], duke i dhënë një frymëmarrje sistemit imunitar i cili tashmë mund të fokusohet aty ku problemet janë më të medha.

Por nuk mbaron me kaq, elementët bioaktive që Propolis Emune përmban janë kaq të vyera për ndërtimin e anti-trupave të rinj të sistemit imunitar.

Përdorimi i Propolis Emune do ta bëjë sistemin tuaj imunitar të jetë i gatshëm të përballojë çdo armik të paftuar.

Husband and wife preparing agreement papers in bank with clerk


Propolis Emune rekomandohet të përdoret nga çdo moshë, për të rritur imunitetin / Foto ilustruese

Be the first to comment on "Mënyra më e thjeshtë për të rritur imunitetin tuaj gjatë periudhës së pan dem !së…."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*