Mihrije Braha nuk i mban dot lotët, tegon c’i bënë serbët/ Një natë Naimit ja vunë në kokë…

Mirëpo, së fundmi Mihrija ka qenë e ftuar bashkë me bashkëshortin Naim Abazin në emisionin ‘Glamour Zone’, ku ka treguar shumë të pathëna më herët. Ndër të tjera, ajo ka zbuluar momentin më të tme rrshëm të jetës së saj.

Këngëtarja ka treguar t me rrin që përjetoi një natë që u te rro rizua me a r më nga serbët.

“Kemi qenë me makinë, natën, na ndalon p oli cia. Na thotë fikeni makinën, dhe mbaj mend që e kemi parë veten në ferra, ishim vetëm ne të dy në makinë, p ol icia dhe asnjë tjetër.

Ishim me a ut omatik te koka me Naimin, dhe mbaj mend që mbylla sytë, edhe prita kur do më kapte . Ata na shanë dhe fyen serbisht, mëpas njëri nga p oli cët na tha të iknim.”

Be the first to comment on "Mihrije Braha nuk i mban dot lotët, tegon c’i bënë serbët/ Një natë Naimit ja vunë në kokë…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*