Mihrije Braha tregon sekretin e rinisë dhe s’ka të bëjë as me palestrën, as me trajtimet

Mihrije Braha është 53 vjeçe por ndihet 10 vite më pak. Kështu është shprehur në programin ‘Wake up’ mëngjesin e sotëm duke ndarë edhe mantrën e saj për një fizik dhe lëkurë të freksët.

“Bëj gjumin shumë të mirë, mendoj vetëm pozitivisht, nuk ja dua askujt të keqen. Nuk dua të dëgjoj lajme të këqija.

Kurrë nuk kërkoj të marr aq sa jap në shoqëri dhe jo vetëm. Nuk bëj palestër, por mundohem të mbaj peshën me regjim ushqimor”-tregoi këngëtarja.

Be the first to comment on "Mihrije Braha tregon sekretin e rinisë dhe s’ka të bëjë as me palestrën, as me trajtimet"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*