Mihrimah Bën Dek Laratën E Pap Ritur Për Familjen E Saj: Mezi Ia Dal Me 3 Meshkuj, Nuk Mendoj… LAJME


Pelin Karahan, aktorja turke që ne e njohim përmes rolit të Mihrimah, është shp rehur se nuk është e lehtë që të rrisësh 2 djem, duke shtuar me humor se “nuk është e thje hstrë të kuj desësh për tre meshkuj në shtëpi, përf shirë edhe bashkëshortin.

Aktorja bukuroshe Pelin Karahan u martua me biz nesmenin Bedri Güntay në 2014, dhe së bashku kanë dy djem.E ftuar në një emision në turqi ajo tha se e kishte mby llur kapitullin me fëmijët dhe se nuk kishte në plan ta shtonte familjen.

“Nuk është e lehtë të kujd esesh për 3 burra në shtëpi. Mezi ia dal. Prandaj nuk po mendoj për fëmijën e 3-të. Allahu ia dhu roftë kujtdo që dëshiron”, tha ajo

Be the first to comment on "Mihrimah Bën Dek Laratën E Pap Ritur Për Familjen E Saj: Mezi Ia Dal Me 3 Meshkuj, Nuk Mendoj… LAJME"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*