Mimoza Llastica mendon për shqiptarët/ Ua bën dhuratën e madhe në ditë të vështirë

Ne të gjithë e kemi të fiksuar si “Mimoza Llastica”, por llastica e dikurshme nuk është me e tillë, por një zonjë që kontribuon për vendin e saj.

Ja kush dhe si është sot Mimoza Llastica! – Të Paekspozuarit

Ajo nëpërmjet rrjeteve sociale ka ndarë lajmin e mirë të një ndihme që po vjen drejt Shqipërisë nga Zvicra, dhe nuk janë pak materiale.

Janë krevatë, komodina dhe material të tjera që do të përdoren nga Ministria e Shëndetësisë për situatën e covid-19. Por, edhe një autoambulancë, autotransporter për persona me aftësi të kufizuar, dy minibusë dhe dy autransporter e 50 laptopë. Vec këtyre, për Ministrinë e Mbrojtjes do të vijnë edhe 2 zjarrëf ikëse moderne që do të përdoren për emergjenca.

Vetë Zhaklina Dhimojani e ka dhënë lajmin në rrjetet sociale, duke futur edhe fotot e gjithë kësaj ndihme që vjen për Shqipërinë.

Be the first to comment on "Mimoza Llastica mendon për shqiptarët/ Ua bën dhuratën e madhe në ditë të vështirë"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*