Miss Serbia pozon me ‘Plisin Shqiptar’ Hallakaten serbët, dhe kerkojn që…

Edhe pse serbe, Jovanaka i ka befasuar të gjithë, duke pozuar me veshjet tradicionale të Shqipërisë. Pamjet janë publikuara në profilin e Jovanaka në rrjetin social “Instagram”, teksa ka vizituar qytete të ndryshme shqiptare.Me veshjet tradicionale dhe plisin mbi kokën e saj, Miss-i serb ka pozuar mjaft e lumtur në setin e saj të ri, ku ka marrë mjaft reagime, duke pasur parasysh këtu marrëdhëniet historike të tensionuara midis serbëve dhe shqiptarëve, sidomos në dy dekadat e fundit ..shfaq vid 3on ne hapsiren rek5kamuese..

Be the first to comment on "Miss Serbia pozon me ‘Plisin Shqiptar’ Hallakaten serbët, dhe kerkojn që…"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*