Mjekët nuk i dhanë shpresë/ Përkëdheljet dhe përqafimi i vëllait binjak i shpëtojnë jetën: Mrekulli nga Zoti!


Foshnja lindi parakohe dhe mjekët nuk i dhanë asnjë shpresë për të jetuar, dhe ishin thuajse të bindur se do të vd iste.

Mirëpo, përqafimi i vëllait të tij binjak bëri mrekullinë, dhe ai pësoi një përmirësim dra matik.

Nëna Hannah Zimunya beson se djali i saj Dylan shpëtoi jetën e vëllait Deiniol thjesht duke i dhënë atij një përkëdhelje pasi binjakët u ribashkuan në spital.

Djemtë, nga Wrexham, Angli kishin lindur 15 javë më herët, por pak pasi u futën në inkubator, gjendja e Deiniol u përkeqësua, ndërsa Dylan ishte në gjendje të qëndrueshme.

Dylan u përmirësua dhe u transferua në Ërexham, por Deiniol u përkeqësua. Hannah, nëna e djemve, 28-vjeçare tha se e gjithë kjo përvojë ishte e tmerrshme dhe se askush nuk e kishte parashikuar lindjen kaq herët.

Be the first to comment on "Mjekët nuk i dhanë shpresë/ Përkëdheljet dhe përqafimi i vëllait binjak i shpëtojnë jetën: Mrekulli nga Zoti!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*