Mjekët thanë se kishte grip dhe e mjekuan gabim, por djali 4 vjeç ka sëmundje të ligë/ Ta prek zemrën: Jo nuk do iki që tani te Zoti, dua të luaj


Andrei Turov Andrei Turov është një djalë i vogël nga Rusia që po kalon ditë shumë të vështira. Djali i vogël ka një tu mor.

Mjekët në Rusi bën një gabim fatal. Bëhet e ditur se ata e trajtuan për një muaj e gjysmë me kimio terapi në mënyrë të gabuar. Ai tani do të marrë trajtimin në Klinikën Universitare në Këln në Gjermani, por kushton 390,000 euro, të cilat familja nuk mund t’i përballojë me paratë e tyre.

Ai pse ka dhim bje në trup dhe është dobësuar shumë ai ende ka fuqi të qesh dhe luaj. Nëna e tij Olga, e cila është 33 vjeçe ka thënë se djali i saj ka qënë gjithmonë i shëndtëshëm dhe se nuk e kishte menduar ndonjëherë se ai do të sëmurej.

Mjekët në Rusi gjithashtu fillimisht besuan se kishte grip dhe për gati dy muaj ai mori mjekim të gabuar.

Andrei është trajtuar në Klinikën Universitare në Këln që nga fillimi i janarit. Për ta shpëtuar atë, mjekët i besojnë trupit të tij të vogël që t’i nënshtrohet një terapie të sofistikuar. Tu mori është malinj dhe mjekët kanë shpresa se i vogli do të jetojë.

Madje vetë 4 vjeçari ka thënë duke e kuptuar se çdo ndodh:
Jo unë nuk do të iki që tani te Zoti, kam shumë gjëra për të bërë. Dua të luaj akoma.”

Burimi: Bild/ Përktheu dhe përshtati: Revista Ora.

Be the first to comment on "Mjekët thanë se kishte grip dhe e mjekuan gabim, por djali 4 vjeç ka sëmundje të ligë/ Ta prek zemrën: Jo nuk do iki që tani te Zoti, dua të luaj"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*