Mos e kaloftë njeri atë që po heq ajo/ Kjo grua hu mbi tre fëmijët dhe burrin në të njëjtën ditë, ta prek zemrën me fjalët kur u dha lamtumirën e fundit: O Zot!!

Mos e kaloftë njeri atë që po heq ajo/ Kjo grua hu mbi tre fëmijët dhe burrin në të njëjtën ditë, ta prek zemrën me fjalët kur u dha lamtumirën e fundit: O Zot!!

Mos e kaloftë njeri atë që po heq ajo/ Kjo grua hu mbi tre fëmijët dhe burrin në të njëjtën ditë, ta prek zemrën me fjalët kur u dha lamtumirën e fundit: O Zot!!

Të hum basësh të dashurit e tu është një dhimb je aq e madhe sa nuk ka fjalë për ta përshkruar. Por atë që e ka kaluar një nënë mos e kaloftë njeri.Ajo humbi burrin e saj dhe tre fëmijët në të njëjtën ditë.
Ajo i dha lamtumirën e fundit burrit të saj dhe tre fëmijëve në të njëjtën ditë.E shkatërr uar nga pikëllimi dhe me lotët që nuk pushonin ajo i përcolli ata për në banesën e fundit. Burrin e Lorettës dhe tre fëmijët e saj i vra në, kurse ajo mbeti e pla gosur.

Loretta Traynor do donte që edhe ajo ta kishte hum bur jetën aq e madhe është dhimbja e saj. I vetmi që mbijetoi është djali i saj Sam.Gruaja mes atij pik ëllimi të madh tha vetëm:Kjo që mv nd odhi mua mos i ndodh askujt. Zoti le të t’i dën ojë ata.”

Be the first to comment on "Mos e kaloftë njeri atë që po heq ajo/ Kjo grua hu mbi tre fëmijët dhe burrin në të njëjtën ditë, ta prek zemrën me fjalët kur u dha lamtumirën e fundit: O Zot!!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*