”Motrën Time Ti?”/ S’do E Besoni Se Ku Punon Aktori I Filmit Shumë Të Dashur, E Kujtoni Fatmirin?


Kush ka jetuar dhe jeton në Shqipëri nuk ka sesi të mos i njoh këta filma të famshëm.
Shumica e protagonistëve të filmave të famshëm shqiptar janë shkëputur nga ekrani dhe nuk janë në vëmendjen e publikut.

Eptan Lohja – Fatmiri, ‘Në shtëpinë tonë’

Fatmiri i ‘Në shtëpinë tonë’ mund të mos shihet shpesh në ekran, por ai ka gjetur suksesin në prapaskenë. Eptan Lohja është prej shumë vitesh drejtor i marketingut në TV Klan, si edhe themelues i një prej kompanive më të mëdha audio-vizuale në Shqipëri.

Be the first to comment on "”Motrën Time Ti?”/ S’do E Besoni Se Ku Punon Aktori I Filmit Shumë Të Dashur, E Kujtoni Fatmirin?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*